Yılmaz'dan 'boş baklava' tepkisi

Print
Haber Tarihi : 11.02.2022 11:01
FaceBook paylaş Twitter paylaş Google paylaş Yahoo paylaş MSN paylaş Hotmail paylaş Delicious paylaş Digg paylaş

'Herkes yiyebilsin diye' yapılan boş baklava sosyal medyaya damga vurdu.

Yılmaz'dan 'boş baklava' tepkisi

Ucuz fiyata satılan içi boş şerbetli yufka, epey tepki çekti. Konuyla ilgili bir paylaşımda bulunan Can Yılmaz, "İçeriği yiyenin hayal gücüne bırakılmış harika bir deneyim? Müthiş bir Ar-ge ürünü. Tebrik ediyorum. Bir üst ürün, 7.90 TL ile boş kutu olmalı, içini doldurmak yine size bırakılıyor" ifadeleriyle konuya tepki gösterdi.


Hem maliyetlerin hem de ceviz ve fıstık gibi kuruyemiş ürünlerinin fiyatının zamlanmasının ardından, içinde herhangi bir ürünün olmadığı 'boş baklava' sosyal medyada büyük tepki çekti.


Tepki toplayan olay, Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik durumla ilişkilendirildi ve Twitter'da gündem oldu.


'İÇERİĞİ, YİYENİN HAYAL GÜCÜNE BIRAKILMIŞ'


Görüntü sosyal medyada hızla yayılırken konuya ilişkin bir tepki de oyuncu ve senarist Can Yılmaz'dan geldi.


Twitter'dan bir paylaşım yapan Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:


"İçeriği yiyenin hayal gücüne bırakılmış harika bir deneyim? Müthiş bir Ar-ge ürünü. Tebrik ediyorum. Bir üst ürün, 7.90 TL ile boş kutu olmalı, içini doldurmak yine size bırakılıyor."

ANASAYFA |GÜNDEM |BÖLGESEL |SİYASET |EKONOMİ |SPOR |DÜNYA |SAĞLIK |TEKNOLOJİ |KULİSVAR |BİLİM-EĞİTİM |KÜLTÜR SANAT |MAGAZİN
GİRİŞ SAYFAM YAP| |RSS ÖZET AKIŞI|İLETİŞİM|KÜNYE
Turkuaznet İnternet ve Bilişim Hizmetleri Tarafından Geliştirilmiştir. Tüm hakları saklıdır.