Trabzonspor’dan taraftara müjde

Print
Haber Tarihi : 15.12.2021 14:50
FaceBook paylaş Twitter paylaş Google paylaş Yahoo paylaş MSN paylaş Hotmail paylaş Delicious paylaş Digg paylaş

Trabzonspor'da Medikal Park Stadyumu’nda yaşanan turnike problemi çözüme kavuşturuldu

Trabzonspor’dan taraftara müjde

Trabzonspor'da Medikal Park Stadyumu’nda yaşanan turnike problemi çözüme kavuşturuldu. Tribünlerin tam kapasite açılmasıyla birlikte Trabzonspor’da taraftarlar stadyuma girişlerde problemler yaşıyordu. Medikal Park Stadyumu’nda oynanan son 2 karşılaşmada özellikle kale arkalarında büyük problem yaşandı. Taraftar stadyuma 10-20 dakika arası gecikme yaşayarak girdi. Trabzonspor Kulübü ise çözüm olarak sürekli bozulan turnikelerin yerine yeni turnikeler ekleme kararı almıştı.


Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Lokman Sadıklar, “Taraftarlarımızın yaşadığı sorunu gidermek ve daha hızlı hareket kabiliyeti sağlamak adına stadyumda bulunan turnikeleri büyük oranda güncelledik ve yeniledik. Yeni turnikeler de eklemeler yaptık. Taraftarlarımızın içeri girişlerde özellikle telefondaki uygulamalarını önceden hazırlamalarını ve QR girişlerine dikkat etmesini istiyoruz. Herkeste uygulama olmadığı için bu konuda tıkanıyoruz, tüm taraftarlarımızı maçımıza bekliyoruz” dedi.

ANASAYFA |GÜNDEM |BÖLGESEL |SİYASET |EKONOMİ |SPOR |DÜNYA |SAĞLIK |TEKNOLOJİ |KULİSVAR |BİLİM-EĞİTİM |KÜLTÜR SANAT |MAGAZİN
GİRİŞ SAYFAM YAP| |RSS ÖZET AKIŞI|İLETİŞİM|KÜNYE
Turkuaznet İnternet ve Bilişim Hizmetleri Tarafından Geliştirilmiştir. Tüm hakları saklıdır.