Akşener'den İstanbul Sözleşmesi tepkisi
PrintHaber Tarihi : 25.06.2021 23:17
İYİ Parti lideri Akşener, İstanbul Sözleşmesi'nden çekilme kararını durdurmak için Danıştay'a yaptıkları başvurudan hala ses çıkmadığını ifade ederek, “Danıştay'ı, kadınlara olan sorumluğunun farkındalığına ve 1 Temmuz'u beklemeden üzerindeki vesayetten sıyrılarak görevini yapmaya davet ediyorum” dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "İstanbul Sözleşmesi'nden çekilme kararını durdurmak için Danıştay'a yaptığımız başvurumuzdan hâlâ ses yok" ifadesini kullandı.
Akşener Twitter hesabından, "İstanbul Sözleşmesi'nden çekilme kararını durdurmak için Danıştay'a yaptığımız başvurumuzdan hâlâ ses yok. Danıştay'ı, kadınlara olan sorumluğunun farkındalığına ve 1 Temmuz'u beklemeden üzerindeki vesayetten sıyrılarak görevini yapmaya davet ediyorum" değerlendirmesini yaptı.